Château Haut Bailly
4 foto's
Château Haut Bailly

Boek je bezoek op
Château Haut Bailly

Bordeaux Wijnmakerij / wijnboer Léognan
Aux portes de Bordeaux, l’équipe du Château Haut-Bailly sera heureuse de vous accueillir pour une visite privative et une dégustation.

Au Château Haut Bailly, l'hospitalité est une tradition.

Découvrez une expérience gastronomique unique avec la Table Privée, récompensée d'un Best Of Wine Tourism 2016. Laissez-vous séduire par un cocktail apéritif sur la terrasse face aux vignes.
Pour de grands évènements ou des rencontres plus confidentielles, l'équipe se réjouit de vous faire bientôt partager la magie de ses lieux et de ses vins.

Situé à 800m de Haut-Bailly, au coeur d'un vignoble de 9 hectares, le Château Le Pape est une retraite discrète dans le vignoble, un havre de paix dédié aux amoureux du vin. Baignées d'une douce lumière et donnant sur les jardins, nos cinq chambres d'hôtes offrent une atmosphère sereine. Plantes rares, terrasse ombragée et piscine surpomblant les vignes invitent à la détente.

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Cabernet Sauvignon Merlot Petit Verdot Cabernet Franc
De weg vragen

Château Haut-Bailly, Avenue de Cadaujac, Léognan, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Château Haut Bailly
  • Classic Visit
  • Gourmet Visit

Veelgestelde vragen

Is Château Haut Bailly vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Château Haut Bailly? +
Château Haut Bailly only proposes bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Château Haut Bailly te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Château Haut Bailly? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 72 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Château Haut Bailly ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Château Haut Bailly is 20 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Château Haut Bailly? +
De prijs van Château Haut Bailly ervaringen varieert tussen € 50,00 en € 60,00. Voor meer informatie en het boeken van een bezoek en proeverij, klik hier
Is het mogelijk om Château Haut Bailly te privatiseren voor een bezoek? +
Château Haut Bailly biedt aan om enkele van zijn ervaringen privé te beleven. Het betekent dat je de enige groep bent die de ervaring beleeft. Hier zijn de privé-ervaringen van Château Haut Bailly:
Misschien vind je het ook leuk in Bordeaux

Bezoek Château Haut-Bailly

Kom en bezoek Château Haut Bailly , van de wijngaard en de vaten tot de vatenkelders, het bezoek van het pand nodigt u uit om het terroir van Graves en de geheimen van de vinificatie van Haut-Bailly Grand Cru te ontdekken, gewijd aan de rode druivensoorten van Pessac Léognan-benaming . Château Haut-Bailly presenteert een aanbod van kwaliteitswijntoerisme, privéproeverijen, een privétafel bedoeld voor zowel particulieren als professionals. De winkel verwelkomt bezoekers voor een warm moment voor of na een bezoek. Het biedt een selectie van boeken en artikelen met betrekking tot de wereld van wijn, gastronomie en de Franse manier van leven.

Lunch in Château Haut Bailly

La Table Privée de Haut-Bailly biedt seizoensgebonden menu's, bereid door chef-kok Maxime Pommier. Deel tussen proeven en gastronomie de geheimen van een grand cru en de zoetheid van een mooie tafel.

Verblijf in Château Haut Bailly

Uit het zicht genesteld en met uitzicht op de aangrenzende percelen met wijnstokken, is deze groene omgeving ideaal voor liefhebbers van wijnstokken, rust en wellust. 5 gastenkamers, een semi-overloopzwembad in de wijngaarden, een terras om te ontbijten en fietsen om de appellatie op een andere manier te ontdekken.

Organiseer een professioneel evenement in Château Haut Bailly

Boven de kelder van Château Haut-Bailly is een seminarruimte beschikbaar voor gezelschappen met een capaciteit tot 60 personen in theateropstelling, en een ontvangstruimte voor privé-evenementen met een antieke open haard die nog in werking is. voor diners maar ook cocktails die plaats bieden aan maximaal 150 personen, op een vloer gemaakt van glanzende Girondin-tegels, die deze kamer een absoluut prachtig cachet geeft.

Bekijk meer