Agricola Marrone
11 foto's
Agricola Marrone

Boek je bezoek op
Agricola Marrone

Piedmont Wijnmakerij / wijnboer Coni
Wij zijn Denise, Serena en Valentina Marrone, samen met onze ouders runnen we het familiebedrijf in de Annunziata-wijk van La Morra, in Piemonte, in het hart van het productiegebied van Barolo. We hebben altijd geweldige wijnen geproduceerd, waarbij we de voorkeur geven aan kwaliteit boven kwantiteit.

Sinds een paar jaar hebben we besloten om de deuren van onze kelder te openen voor klanten en vrienden om onze prachtige heuvels vanaf ons panoramische terras te bewonderen, samen onze wijnen te proeven en de proeverijen op een professionele manier te begeleiden (we zijn allemaal professionele sommeliers en Valentina is een wijnmaker , we spreken Engels, Frans en Duits, Denise is een erkende gids voor bezoeken aan kastelen en toeristische plaatsen) in een familiale omgeving, waarbij elke wijn 7 dagen per week wordt gecombineerd met een traditioneel gerecht en, met ons nieuwe idee van "Venerdì Agricoli", een paar keer per maand zelfs 's avonds.

We organiseren kooklessen met onze chef-kok Paolo Garabello en Mamma Giovanna en wandelen in onze wijngaarden om uit te leggen hoeveel charme er in ons werk en in contact met de natuur zit, vandaag meer dan ooit.

Kom en bezoek ons!

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Nebbiolo Barbera Arneis Dolcetto Moscato

Wijnen prijzen

€ 10,00 - € 65,00 per fles
De weg vragen

Agricola Gian Piero Marrone S.N.C., SP58, Annunziata, Coni, Italie Italië

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Agricola Marrone
  • Kelderbezoek en volledige lunch in Langhe
  • Kelderbezoek en Langa-lunch

appellations

Veelgestelde vragen

Is Agricola Marrone vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Agricola Marrone in het weekend geopend? +
Agricola Marrone is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Agricola Marrone, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Agricola Marrone? +
Agricola Marrone proposes maaltijden, bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Agricola Marrone te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 dag(en) tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Agricola Marrone? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 72 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Agricola Marrone ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Agricola Marrone is 60 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Agricola Marrone? +
De prijs van Agricola Marrone ervaringen varieert tussen € 55,00 en € 60,00. Voor meer informatie en het boeken van een bezoek en proeverij, klik hier
Misschien vind je het ook leuk in Piedmont