Domaine De Massereau
6 foto's
Domaine De Massereau

Boek je bezoek op
Domaine De Massereau

Languedoc-Rousillon Wijnmakerij / wijnboer Sommières
The Domaine de Massereau in Languedoc-Roussillon is located in Sommières (Gard), between the ancient city of Nîmes and the lively city of Montpellier, at the gateway to the Cévennes and the Camargue, a stone's throw from the Pic St Loup and the Mediterranean, between the Vidourle river and the hills. The Domaine covers 90 hectares, of which 50 hectares are vineyards, the rest is made up of olive groves, woods and meadows.

Since 1983, Arnaud Freychet, the 6th generation at the head of the domain, has been making his mark over time. He perpetuates the know-how to give birth to wines of great gustatory quality, made with passion and respect for the environment.

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Syrah Grenache Merlot Cinsaut Mourvèdre Niellucio Marsanne blanche Chardonnay Malbec Sauvignon Blanc Vermentino Zwarte Carignan Cabernet Sauvignon

Wijnen prijzen

€ 5,00 - € 24,00 per fles

Labels & onderscheidingen

Wijngaarden en ontdekking

Wijngaarden en ontdekking

Officiële onderscheiding voor een geweldige bestemming voor wijntoerisme
Vigneron Indépendant

Vigneron Indépendant

Haute Valeur Environnementale

Haute Valeur Environnementale

Guide Hachette

Guide Hachette

De weg vragen

Vignoble Domaine de Massereau, Route d'Aubais, Sommières, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Domaine De Massereau
  • Jolly Wine: visit and tasting

appellations

Veelgestelde vragen

Is Domaine De Massereau vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Domaine De Massereau in het weekend geopend? +
Domaine De Massereau is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Domaine De Massereau, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Domaine De Massereau? +
Domaine De Massereau only proposes bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Domaine De Massereau te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 dag(en) tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Domaine De Massereau? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 72 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Domaine De Massereau ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Domaine De Massereau is 10 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Domaine De Massereau? +
De prijs van Domaine De Massereau ervaringen is € 10,00. Klik hier om meer te weten te komen en een bezoek en proeverij te boeken
Misschien vind je het ook leuk in Languedoc-Rousillon

Verblijf op Domaine De Massereau

In het hart van Zuid-Frankrijk combineert het Domaine de Massereau een wijngaard, een avonturenpark en een 5-sterren openluchthotel. Voor een rustige vakantie, met vrienden en familie, waan je je in het hart van een olijfgaard, met de zon en de krekels! Droomt u van ongewone en luxe accommodatie? Domaine de Massereau vindt vakantie opnieuw uit en biedt u een vleugje originaliteit voor een onvergetelijk verblijf! Het hotel Les Prés du Roi heet u welkom voor een verblijf in een ongewone kamer: vaten! Een ouderlijke suite die charme en comfort combineert, de accommodaties zijn uitgerust met een badkamer met douche en toilet! Een echte uitnodiging om de geneugten van het wijntoerisme te proeven! Op 27 kilometer van de camping is de stad Nîmes een must voor toeristen die van kunst en geschiedenis houden die in de omgeving verblijven. De vele overblijfselen uit de Gallo-Romeinse tijd zijn zeker een bezoek waard, zoals de arena's, het Maison Carré, de tempel van Diana, de Magne-toren of de Augustus-poort.

Bekijk meer