Ô Chateau
5 foto's
Ô Chateau

Boek je bezoek op
Ô Chateau

Ile-de-France Wijnbar Paris
Ô Chateau is een plek als geen ander, een wijnbar in Parijs ontworpen door en voor wijnliefhebbers. Met meer dan 50 wijnen per glas en een rijke wijnkaart met meer dan 1000 referenties is het een waar paradijs voor liefhebbers van lekker drinken en lekker eten. Ô Chateau werd verkozen tot "Beste wijnkaart van Frankrijk in 2017", "Beste wijnbar van Parijs" en wordt elk jaar onderscheiden door het prestigieuze tijdschrift Wine Spectator voor de "Award of Excellence".
De weg vragen

68 Rue Jean-Jacques Rousseau, Paris, France Frankrijk

Foto's van de wijnbar

  • Ô Chateau
  • Dégustation terroir

Veelgestelde vragen

Is Ô Chateau vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Ô Chateau in het weekend geopend? +
Ô Chateau is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Ô Chateau, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Ô Chateau? +
Ô Chateau only proposes wijnproeverijen:
Moet ik reserveren om Ô Chateau te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 dag(en) tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Ô Chateau? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 7 dag(en) voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Ô Chateau ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Ô Chateau is 10 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Ô Chateau? +
De prijs van Ô Chateau ervaringen is € 69,00. Klik hier om meer te weten te komen en een wijn proeven te boeken
Misschien vind je het ook leuk in Ile-de-France

Proeven met Ô Château

Door Parijs rijden? Ontspan met drie glazen wijn en een kleine schotel kaas en charcuterie, allemaal zonder extra kosten in de wijnbar Ô Château in Parijs . Neem een welverdiende pauze na een dag sightseeing en ontspan in de levendigste wijnbar van de hoofdstad. Bij uw aankomst wordt u verwelkomd door een van de sommeliers van Ô Château, die een selectie wijnen zal samenstellen die door experts zijn gekozen op basis van het type wijn waarin u geïnteresseerd bent (inclusief kleur en regio). Met deze ervaring kunt u uw kennis van Franse wijnen verdiepen terwijl u een Franse selectie van drie soorten ambachtelijke kaas en charcuterie proeft. Bereid je voor op een explosie van unieke en subtiele smaken met kazen en wijnen van hoge kwaliteit. Ô Château is gevestigd in een herenhuis dat in de 17e eeuw toebehoorde aan Madame Pompadour. Voltaire, Rousseau en George Sand namen vroeger deel aan deze beroemde recepties die door de meesteres van het huis werden gegeven. De oude en prachtige gewelfde kelder herbergde de beroemdste Franse wijnen die aan de gasten werden geserveerd.

Bekijk meer