De kunst van het blenden van rosé champagne

Vlag fr Frans
Vlag us Engels
Ervaring aanbieden

Onmiddellijke bevestiging na betaling.

Over deze ervaring en de gastheer

Maison Veuve Clicquot heeft een fascinerende geschiedenis en u kunt meer ontdekken door een bezoek te brengen aan de karakteristieke kelders, Les Crayères, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Zo kunt u 250 jaar knowhow, durf en creativiteit ontdekken bij de productie van Veuve Clicquot rosé Champagne.

Ontdek de unieke ervaring van Veuve Clicquot rosé Champagne, gecreëerd door Madame Clicquot in 1818. Deze eerste blended rosé champagne staat bekend om zijn levendigheid en explosieve fruitaroma's, die tot op de dag van vandaag de smaakpapillen van kenners blijven verleiden.
Dompel jezelf onder in de fascinerende geschiedenis van het Maison Veuve Clicquot door een bezoek te brengen aan de karakteristieke kelders, de Crayères, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Ontdek 250 jaar knowhow, durf en creativiteit bij de productie van Veuve Clicquot rosé Champagne.

Geniet na het bezoek van een proeverij van twee cuvées: de Veuve Clicquot Rosé en de Brut Carte Jaune. Vergezeld van een selectie van kazen en vleeswaren, zal deze ervaring u de subtiliteiten en unieke smaken van deze twee prestigieuze champagnes laten ontdekken.

Van 2 tot 10 mensen

1h00

Wat zit er allemaal in

Proeven van 2 wijnen

Gids

Bezoek en proeverij
De kunst van het blenden van rosé champagne - Winalist
Routebeschrijving

1 Place des Droits de l'Homme

Winalistische zaken
Ondersteuning nodig voor een grotere groepsboeking bij Champagne Veuve Clicquot ?
Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.
Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan

Word lid van onze nieuwsbrief!

Ontvang elke maand onze gratis reisgidsen en tips voor je volgende wijnreis. Oh, en ook speciale aanbiedingen!