Champagne Veuve Clicquot
11 foto's
Champagne Veuve Clicquot

Boek je bezoek op
Champagne Veuve Clicquot

Champagne Wijnmakerij Reims
Veuve Clicquot, gesticht in de achttiende eeuw, is een van de grootste huizen in de Champagnestreek en natuurlijk een van de bekendste.

U kunt de 24 kilometer aan kelders ontdekken die het hele erfgoed van het huis vormen en genieten van deze heerlijke champagne.

Ontdek de kraters en laat je meeslepen door het verhaal van Veuve Clicquot.
De weg vragen

1 Rue Albert Thomas, 51100 Reims, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij
  • Champagne Veuve Clicquot
  • Aromatisch van jou
  • Vintage ontdekken, de uitdrukking van een uitzonderlijke oogst
  • Bubbels ontdekken
  • Van aarde naar glas - begeleide wandeling
Beoordelingen van gasten
4.7
(3 beoordelingen)
Deze recensies zijn vertaald door Google Traduction, ze kunnen fouten bevatten.
Aida R. Vlag us 1 maand geleden
(Met vrienden)

Geweldige ervaring!!


Stefan D. Vlag us 1 maand geleden
(Met gezin)

Heel interessant!!


Fiona F. Vlag us 2 maanden geleden
(Met gezin)

We vonden de tour erg interessant en informatief. De gids was heel gemakkelijk om naar te luisteren in het Engels en ze was zeer goed geïnformeerd. Het gebouw is prachtig ingedeeld op een manier die winkelen aan het einde van de tour heel gemakkelijk maakt.

Ontdek steden in de buurt van Champagne Veuve Clicquot
Veelgestelde vragen
Is Champagne Veuve Clicquot vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Champagne Veuve Clicquot in het weekend geopend? +
Champagne Veuve Clicquot is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Champagne Veuve Clicquot, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Champagne Veuve Clicquot? +
Champagne Veuve Clicquot proposes wandelingen, bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Champagne Veuve Clicquot te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 5 dag(en) tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Champagne Veuve Clicquot? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Champagne Veuve Clicquot ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Champagne Veuve Clicquot is 19 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Champagne Veuve Clicquot? +
De prijs van Champagne Veuve Clicquot ervaringen varieert tussen € 40,00 en € 150,00. Voor meer informatie en het boeken van een bezoek en proeverij, klik hier
Misschien vind je het ook leuk in Champagne

Maison Veuve-Clicquot biedt verschillende ervaringen door middel van bezoeken aan de kelders en de Champagne-wijngaarden .

Bezoek Veuve Clicquot

De galerijen van de kelder bieden u een duizelingwekkend aspect, met name dankzij de ventilatieschoorstenen die in de kalkput zijn gegraven en waardoor we af en toe een glimp van de lucht kunnen opvangen. Tijdens dit bezoek aan de Clicquot-kelders , ontrafel je de mysteries van de productie van deze champagne die over de hele wereld bekend is. Je leert ook meer over het leven van Madame Clicquot en haar buitengewone lot.

Ga door het doolhof dat twintig meter onder de grond ligt en dompel je even onder in de sfeer van de kelders, in het hart van het huis en het erfgoed van de Champagne. Het bezoek wordt afgesloten met het proeven van de emblematische cuvée.

Een bezoek aan de krijtgroeven van Veuve Clicquot is het ontdekken van een knowhow van kwaliteit en precisie die uniek is in de wereld. Het Maison Veuve Clicquot heeft het grootste en dichtste netwerk van krijtgroeven, een echt ondergronds labyrint van 24 km, dat sinds 4 juli 2015 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Wil je de rest van het verhaal weten en de mysteries van het huis ontrafelen? Wacht niet langer, boek uw bezoek!

Veuve Clicquot Champagnes

De Brut Carte Jaune ontwikkelt gastronomische en ruime aroma's en biedt een pittige afdronk, terwijl de Rosé ingetogen en delicaat is. De Vintage combineert frisheid en toniciteit, op een breed scala aan aroma's, terwijl de roséversie een mooie pittige toets geeft. La Grande Dame Veuve Clicquot keert terug naar zijn beste niveau met fruitige en harmonieuze tonen en een romige textuur.

Bekijk meer

Word lid van onze nieuwsbrief!

Ontvang elke maand onze gratis reisgidsen en tips voor je volgende wijnreis. Oh, en ook speciale aanbiedingen!