Champagne Veuve Clicquot - Winalist
Champagne Veuve Clicquot

Bezoek Champagne Veuve Clicquot in Reims

Champagne Wijnmakerij
Het indrukwekkende verhaal van Champagne Veuve Clicquot, en de onlosmakelijk verbonden Madame Clicquot, begint in de achttiende eeuw. Het is een van de grootste champagnehuizen in de Champagnestreek en daarmee ook één van de meest bekende domeinen.
Champagne Veuve Clicquot omvat maar liefst 390 hectare wijngaard, en is daarmee één van de grootste domeinen in de Champagnestreek. Dit uitzonderlijke erfgoed is door de eeuwen heen opgebouwd op basis van de originele wijngaarden van de oprichter. De latere directeuren van dit champagnehuis hebben zeer gestaag de wijngaarden uitgebreid en hebben de kwaliteit van de champagne op een hoger niveau geplaatst tot wat het nu is: Een uitgebreide collectie van cuvées, ieder met hun eigen signatuur!
Het champagnehuis heeft maar liefst 24 kilometer krijttunnels die als champagnekelders fungeren. Met een constante temperatuur van rond de 10 graden Celsius is dit de ideale plek om de beste champagne te maken.
Voorkom teleurstellingen ter plekke, en reserveer nu een rondleiding met champagneproeverij. Dompel jezelf onder in deze interessante geschiedenis.

Onze wijn

Gebruikte druivenrassen

Chardonnay Pinot Noir Pinot Meunier

Wijnprijzen

31,00€ - 1000,00€ per fles

Neem contact met ons op voor meer informatie over ervaringen op Champagne Veuve Clicquot

Chat met ons team van reisagenten en ontvang alle informatie die je nodig hebt om je bezoek in Champagne te plannen.

Neem contact met ons op
Routebeschrijving

1 Rue Albert Thomas, 51100 Reims, France Frankrijk

appellations

Champagne

Word lid van onze nieuwsbrief!

Ontvang elke maand onze gratis reisgidsen en tips voor je volgende wijnreis. Oh, en ook speciale aanbiedingen!