Château de Pommard

De truffelervaring

4h00

60,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 72 uur voor.

Over de ervaring

4h00

1 - 6 personen

6 proeverijen
Wijn proeven
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels
Wijn en truffels – kan het meer “Bourgondië” zijn? Wist je dat de zeven percelen van Clos Marey-Monge allemaal een ander terroir laten zien? Proef wijnen van onze Clos, ontdek de invloed van de bodem op onze cuvées en leer hoe we de kunst van het blenden gebruiken om de kenmerkende wijn van ons Château te creëren. Na de wijnproeverij leer je alles over truffels bij La Maison aux Mille Truffes in Marey-lès-Fussey. Tijdens de Truffle Experience ontdekt u: De Bourgondische klimaten en classificatie, waaronder de zeven verschillende terroirs van Clos Marey-Monge en de Pinot Noir De biodynamische wijnbereidingstechnieken en onze wijnmaker, Emmanuel Sala's blend voor Clos Marey-Monge 2018 De kunst van het truffeljacht met een lokale expert Volg de truffel van de grond tot aan de tafel, inclusief proeverij à La Maison aux Mille Truffes Onze Clos Marey-Monge Tasting Experience: Proef onze perceelwijnen en Clos Marey-Monge 2018 Ontdek de verschillende kenmerken van elk terroir van de Clos Marey- Monge en hoe de bodem bijdraagt aan verschillen in elke wijn Leer hoe u professioneel wijn proeft met een door WSET opgeleide wijnadviseur

Wat zit er allemaal in

Proeven van 6 wijnen
proeverij
Gids

Over de gastheer

Over Château de Pommard

Gemaakt door de natuur in Frankrijk. Elk jaar bezoeken consumenten en professionals uit meer dan 80 landen over de hele wereld Château de Pommard om meer te weten te komen over de wijnwereld van Wine and Spirit Education Trust (WSET)-professionals en om de puurste uitingen van Chardonnay en Pinot Noir uit dorpen langs de Route te proeven des Grands Crus. Van de druif tot het glas, gasten ervaren Clos Marey-Monge, een geologisch wonder, en de thuisbasis van zeven verschillende klei- en kalksteenrijke percelen, nu beschermd als een van de werelderfgoedklimaten van Bourgondië door UNESCO. Château de Pommard, opgericht in 1726, combineert driehonderd jaar savoir-faire en de innovatieve visie van de Famille Carabello-Baum voor de toekomst. Wijnliefhebbers en critici zijn het erover eens dat de omschakeling naar biodynamische wijnbouw leidt tot het produceren van eerlijke, energieke wijnen met een onmiskenbaar gevoel van plaats, met behoud van de planeet waarop we allemaal leven.


Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 72 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

De truffelervaring - Winalist

Château de Pommard, Rue Marey Monge, Pommard, France


Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1350 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.