Château Prieuré Marquet

Premium rondleiding

1h00

2 beoordelingen 5,0
20,00 €

per persoon

Gratis afzegging tot 24 uur voor.

Over de ervaring

1h00

2 - 10 personen

2 proeverijen
Bezoek en proeverij
Beschikbaar vanaf: Frans,  Engels
Ontdek het kasteel via een rondleiding over de geschiedenis door de eeuwen heen en wat het vandaag wordt. U krijgt de gelegenheid om alle wijnen van het landgoed te proeven (3 rode wijnen en 2 banken), indien gewenst vergezeld van een aperitiefbord om te delen. - Maximaal 10 personen - 1 uur ca. - 20€ per persoon

Wat zit er allemaal in

Proeven van 2 wijnen
proeverij
Gids

Over de gastheer

Het Chateau Prieuré Marquet ligt ten noorden van Bordeaux, in de buurt van Libourne en Saint-Emilion, in het hart van het platteland van Bordeaux. Het gebied is in alle seizoenen mooi en biedt glooiende heuvels, wijngaarden, charmante dorpjes en elegante kastelen.

Gelegen op een heuvel domineert het kasteel de omgeving. Vanaf het grote terras omvat het uitzicht prachtige wijngaarden en boslandschap. Een lang pad leidt naar de authentieke "chartreuse" gemaakt van traditionele Bordeaux-kalksteen, gekenmerkt door zijn vier hoofdgebouwen rond een grote open binnenplaats.
Sinds de aankoop in 2014 heeft het kasteel een volledige renovatie ondergaan: een modernisering van het wijnpakhuis volgens een respectvolle renovatie van de plaatsgeest. In een klassieke en eigentijdse harmonieuze vermenging gaan edele materialen om met gedurfde gebaren van grote ontwerpers.
Het Chateau Prieuré Marquet, een luxe pension, is nu een luxe toevluchtsoord dat zowel exclusieve als ongekende diensten biedt. De ziel van het kasteel, behouden en versterkt, wordt belichaamd in een warme omgeving waar elke gast kan genieten van een echte "Franse levensstijl".
De wijngaard, die meerdere hectaren vormt, strekt zich uit vanaf de voet van het kasteel. Er worden rondleidingen en proeverijen aangeboden om te genieten van alle voordelen van een landgoed dat is ontworpen voor vakantie en wijnbouw.
Het aannemen van een filosofie om te voldoen aan het terroir zorgt voor de toekomst van de wijngaard. Een kasteelvleugel herbergt de nieuwe wijnkelder en zijn pakhuis, een combinatie van authenticiteit en moderne faciliteiten. Ze bieden ideale omstandigheden voor de ontwikkeling van geweldige wijnen en zorgen ervoor dat de wijnjaren de bekendheid terugkrijgen die ze verdienen

Dingen om te weten

Betaling: Je betaald niets totdat de gastheer je boeking heeft bevestigd.
Annulering: Volledige restitutie van de reservering als de annulering plaatsvindt tot 24 uur vóór het begin van de ervaring.
Proeverij: Geen wijnproeverij voor minderjarige kinderen.

Winalistische zaken

Hulp nodig bij het boeken van een seminar, teambuilding of anders?

Onze reisagent zal contact met je opnemen om de mogelijkheden persoonlijk met je door te nemen.

Winalistische zaken

Waar bevindt de ervaring zich?

Premium rondleiding - Winalist

Château Prieuré Marquet, Marquette, Saint-Martin-du-Bois, France


Hoogst gewaardeerd door bezoekers
5,0 Keuze van bezoekers: Hoogst gewaardeerd Deze host kreeg geweldige recensies! Een must-see tijdens een bezoek aan de regio.

Recensies van Premium rondleiding
2 beoordelingen
Deze recensies zijn automatisch vertaald. Ze kunnen dus fouten bevatten.
Eduardo Vlag us
5,0
2 jaar geleden

De plaats heeft een bevoorrecht uitzicht en het kasteel is niet alleen erg mooi, maar ook met een uitstekende smaak ingericht. We werden persoonlijk bijgewoond door de eigenaar van het Chateau, wat heel bijzonder was en we voelden ons zeer welkom. De wijnen zijn uitstekend.


Timothée Vlag fr
5,0
2 jaar geleden

Misschien vind je dit ook interessant

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1350 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.