Château Prieuré Marquet
13 foto's
Château Prieuré Marquet

Boek je bezoek op
Château Prieuré Marquet

Bordeaux Wijnmakerij / wijnboer Saint-Martin-du-Bois
Het Chateau Prieuré Marquet ligt ten noorden van Bordeaux, in de buurt van Libourne en Saint-Emilion, in het hart van het platteland van Bordeaux. Het gebied is in alle seizoenen mooi en biedt glooiende heuvels, wijngaarden, charmante dorpjes en elegante kastelen.

Gelegen op een heuvel domineert het kasteel de omgeving. Vanaf het grote terras omvat het uitzicht prachtige wijngaarden en boslandschap. Een lang pad leidt naar de authentieke "chartreuse" gemaakt van traditionele Bordeaux-kalksteen, gekenmerkt door zijn vier hoofdgebouwen rond een grote open binnenplaats.
Sinds de aankoop in 2014 heeft het kasteel een volledige renovatie ondergaan: een modernisering van het wijnpakhuis volgens een respectvolle renovatie van de plaatsgeest. In een klassieke en eigentijdse harmonieuze vermenging gaan edele materialen om met gedurfde gebaren van grote ontwerpers.
Het Chateau Prieuré Marquet, een luxe pension, is nu een luxe toevluchtsoord dat zowel exclusieve als ongekende diensten biedt. De ziel van het kasteel, behouden en versterkt, wordt belichaamd in een warme omgeving waar elke gast kan genieten van een echte "Franse levensstijl".
De wijngaard, die meerdere hectaren vormt, strekt zich uit vanaf de voet van het kasteel. Er worden rondleidingen en proeverijen aangeboden om te genieten van alle voordelen van een landgoed dat is ontworpen voor vakantie en wijnbouw.
Het aannemen van een filosofie om te voldoen aan het terroir zorgt voor de toekomst van de wijngaard. Een kasteelvleugel herbergt de nieuwe wijnkelder en zijn pakhuis, een combinatie van authenticiteit en moderne faciliteiten. Ze bieden ideale omstandigheden voor de ontwikkeling van geweldige wijnen en zorgen ervoor dat de wijnjaren de bekendheid terugkrijgen die ze verdienen

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Cabernet Sauvignon Chardonnay Gamay Merlot Sauvignon Blanc

Wijnen prijzen

€ 10,00 - € 80,00 per fles

Labels & onderscheidingen

Wijngaarden en ontdekking

Wijngaarden en ontdekking

Officiële onderscheiding voor een geweldige bestemming voor wijntoerisme
Winnaar van trofeeën voor wijntoerisme Terre de vin

Winnaar van trofeeën voor wijntoerisme Terre de vin

Media gespecialiseerd in wijn, wijntoerisme en levenskunst in Frankrijk
De weg vragen

Château Prieuré Marquet, Marquette, Saint-Martin-du-Bois, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Château Prieuré Marquet
  • Premium tour
  • Bezoek en proeverij met panoramisch uitzicht

Beoordelingen van gasten

5
(1 beoordelingen)
User Avatar
Justine L. Vlag fr 25 dagen geleden
Jeep ride (Als een koppel)

Une expérience au top! Le tour en jeep ,génial. Le domaine splendide, l acceuil ,chaleureux. Tout a été parfait!

Veelgestelde vragen

Is Château Prieuré Marquet vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Château Prieuré Marquet in het weekend geopend? +
Château Prieuré Marquet is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Château Prieuré Marquet , klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Château Prieuré Marquet ? +
Château Prieuré Marquet proposes bezoeken en proeverijen, wandelingen:
Moet ik reserveren om Château Prieuré Marquet te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 dag(en) tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Château Prieuré Marquet ? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Château Prieuré Marquet ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Château Prieuré Marquet is 10 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Château Prieuré Marquet ? +
De prijs van Château Prieuré Marquet ervaringen varieert tussen € 20,00 en € 45,00. Voor meer informatie en het boeken van een bezoek en proeverij, klik hier
Is het mogelijk om Château Prieuré Marquet te privatiseren voor een bezoek? +
Château Prieuré Marquet biedt aan om enkele van zijn ervaringen privé te beleven. Het betekent dat je de enige groep bent die de ervaring beleeft. Hier zijn de privé-ervaringen van Château Prieuré Marquet :
Misschien vind je het ook leuk in Bordeaux