Château Loudenne
15 foto's
Château Loudenne

Boek je bezoek op
Château Loudenne

Bordeaux Wijnmakerij Saint-Yzans-de-Médoc
Chateau Loudenne is het beroemde "Roze Chateau" van de Medoc-regio, beroemd in de jaren 1920 om zijn modieuze feesten en de vele beroemdheden die hier verbleven.
Victoriaanse wijnkelder, gelegen in een prachtig park met een adembenemend uitzicht over de monding van de Gironde, privé haven.

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Cabernet Sauvignon Cabernet Franc Merlot Petit Verdot Sauvignon Blanc Sémillon

Wijnen prijzen

€ 6,00 - € 400,00 per fles

Labels & onderscheidingen

Haute Valeur Environnementale

Haute Valeur Environnementale

De weg vragen

Château Loudenne, Loudenne, Saint-Yzans-de-Médoc, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij

  • Château Loudenne
  • Bezoek en proeverij
  • Bezoek en proeverij en dan picknicken in het hart van de wijngaarden
  • Prestigieuze lunch

Beoordelingen van gasten

5
(1 beoordelingen)
Keiko H. Vlag fr 12 maanden geleden

Superbe visite, avec commentaires détaillés tant sur l’histoire du château que sur le vignoble.

appellations

Veelgestelde vragen

Is Château Loudenne vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Château Loudenne in het weekend geopend? +
Château Loudenne is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Château Loudenne, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Château Loudenne? +
Château Loudenne proposes bezoeken en proeverijen, maaltijden:
Moet ik reserveren om Château Loudenne te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 dag(en) tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Château Loudenne? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 0 jaar voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Château Loudenne ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Château Loudenne is 30 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Château Loudenne? +
De prijs van Château Loudenne ervaringen varieert tussen € 0,00 en € 49,00. Voor meer informatie en het boeken van een maaltijd, klik hier
Misschien vind je het ook leuk in Bordeaux

Bezoek Château Loudenne

De wijngaard van Loudenne is een oase van schoonheid, een concentraat van de natuur waar iedereen kan komen wandelen. Ongeveer twintig kilometer ten noorden van Pauillac zal Château Loudenne u zowel verleiden door zijn verfijnde architectuur als door zijn unieke ligging aan de oevers van de monding van de Gironde. Bewonder de roze kleur van dit 17e-eeuwse kartuizerklooster dat buitenlandse bezoekers het "roze kasteel" noemen. Bij Château Loudenne kunt u de wijnen ontdekken en proeven. Je bezoek neemt je mee naar de elegante Victoriaanse kelders waar de geheimen van wijnmaken en rijpen aan je worden onthuld, en eindigt, zoals het hoort, met het proeven van een paar jaargangen van dit landgoed dat al lang betrokken is bij wijntoerisme.

De wijnen van Château Loudenne

Het landgoed beslaat 132 hectare grond: 49,5 hectare Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc, 8,5 hectare Sauvignon Blanc en Sémillon. De wijnen zijn er in drie kleuren: rood, wit en rosé, en maken deel uit van de familie van grote Bordeaux-wijnen. Het werk van de wijnstok wordt gedaan in een beredeneerde cultuur door een uitzonderlijke knowhow te bestendigen.

Verblijf in Château Loudenne

Het Château heeft 16 charmante kamers:

  • in het centrale deel van het kasteel, tegenover de Gironde, 7 prestigieuze en Superior kamers, ruim (van 26 tot 47 m²) en allemaal ingericht met meubels in Victoriaanse stijl en verkrijgbaar in pasteltinten, de Blue, de Rose, de Yellow , …
  • in de westelijke vleugel van het kasteel, 9 kamers met uitzicht op de wijngaard of de met bomen omzoomde binnenplaats van het pand, van gemiddelde grootte (van 18 tot 28 m²).

Het kasteel heeft ook gemeenschappelijke ruimtes die toegankelijk zijn voor bezoekers, die de sfeer van een gezinswoning accentueren en het gevoel versterken dat u als vrienden wordt ontvangen: zeer warme lounges, pianohoek, mooie televisielounges, toegankelijk voor klanten. De westelijke vleugel heeft ook een woonkamer en een ingerichte keuken en biedt zo enige onafhankelijkheid aan klanten die dat willen.

Bekijk meer