Wine&you
13 foto's
Wine&you

Boek je bezoek op
Wine&you

Bordeaux Overig wijntoerisme Bordeaux
Mijn doel ? Laat je kennismaken met de geheimen van wijnproeven! Op een leuke manier, door mijn ervaringen en mijn wetenschappelijke, historische en culturele kennis van de wijnwereld te delen, geef ik je de sleutels. Een afgestudeerde van AgroParisTech en de Faculteit der oenologie van Bordeaux, ik gevinifieerd in de prestigieuze landgoederen en het is ook in het veld dat ik leerde het belang en de rijkdom van de waarnemingen die onze zintuigen ons kon bieden en de vreugde van hen te delen.
De weg vragen

Bordeaux, France Frankrijk

Foto's van de overig wijntoerisme

  • Wine&you
  • The keys to wine tasting
  • De sleutels tot wijnproeven in Sauternes
  • De sleutels tot het proeven van Grand Cru Classé

Veelgestelde vragen

Is Wine&you vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Wine&you in het weekend geopend? +
Wine&you is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Wine&you, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Wine&you? +
Wine&you only proposes oenologische workshops  :
Moet ik reserveren om Wine&you te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 12 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Wine&you? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Wine&you ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Wine&you is 8 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Wine&you? +
De prijs van Wine&you ervaringen varieert tussen € 50,00 en € 60,00. Voor meer informatie en het boeken van een oenologische workshop, klik hier
Is het mogelijk om Wine&you te privatiseren voor een bezoek? +
Wine&you biedt aan om enkele van zijn ervaringen privé te beleven. Het betekent dat je de enige groep bent die de ervaring beleeft. Hier zijn de privé-ervaringen van Wine&you:
Misschien vind je het ook leuk in Bordeaux