Domaine Du Château De La Chaize
4 foto's
Domaine Du Château De La Chaize

Boek je bezoek op
Domaine Du Château De La Chaize

Beaujolais Wijnmakerij / wijnboer Odenas
Het landgoed Château de La Chaize, gelegen in het hart van de Beaujolais, is een perceel van 400 hectare waarvan 100 hectare in de appellation Brouilly, maar ook in de appellations Côte de Brouilly, Morgon en Fleurie.
Het kasteel werd in 1676 gebouwd volgens de plannen van Jules Hardoin-Mansart, en de tuinen volgens André Le Nôtre.
De historische Chai en zijn 108 meter lange kelder zijn geclassificeerd als historische monumenten en er zijn nu rondleidingen beschikbaar.

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Gamay

Wijnen prijzen

€ 14,00 - € 53,00 per fles
De weg vragen

500 Route de la Chaize, Odenas, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Domaine Du Château De La Chaize
  • Bezoek aan het landgoed en proeverij van drie wijnen

Beoordelingen van gasten

5
(1 beoordelingen)
User Avatar
Zahra R. Vlag gb 1 maand geleden

An amazing and informative visit led by Charles who was so personable and knowledgeable!! A delightful walking tour to see the grounds, then cellars and production. Wonderful tasting, we learned how to do it correctly! Milles Merci!!

appellations

Veelgestelde vragen

Is Domaine Du Château De La Chaize vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Domaine Du Château De La Chaize in het weekend geopend? +
Domaine Du Château De La Chaize is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Domaine Du Château De La Chaize, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Domaine Du Château De La Chaize? +
Domaine Du Château De La Chaize only proposes bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Domaine Du Château De La Chaize te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 4 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Domaine Du Château De La Chaize? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Domaine Du Château De La Chaize ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Domaine Du Château De La Chaize is 10 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Domaine Du Château De La Chaize? +
De prijs van Domaine Du Château De La Chaize ervaringen is € 30,00. Klik hier om meer te weten te komen en een bezoek en proeverij te boeken
Misschien vind je het ook leuk in Beaujolais

Bezoek het Château de La Chaize

Gelegen in het zuiden van Bourgondië , kom en bezoek het Château de La Chaize , met zijn 108 meter lengte, ontdekt u tijdens een rondleiding een van de grootste kelders ter wereld ontworpen in de 18e eeuw. Het bezoek wordt gevolgd door een proeverij van wijnen van het landgoed. U kunt uw bezoek en proeverij compleet maken met een gratis wandeling op het landgoed om de architectuur ontworpen door Jules Hardouin-Mansart en de Franse tuin ontworpen door André Le Nôtre te bewonderen.

Château de La Chaize wijnen

Sinds 2017 ontwikkelt Château de La Chaize een reeks cuvées, allemaal het resultaat van vinificatie op een perceel, waardoor het karakter en de uniciteit van hun terroir volledig tot uitdrukking komen. Sinds enkele jaren maakt het kasteel deel uit van een ecologische transitie met als doel al hun wijngaarden om te zetten naar biologisch.

Bekijk meer