Chateau Bel-Air La Royère
6 foto's
Chateau Bel-Air La Royère

Boek je bezoek op
Chateau Bel-Air La Royère

Bordeaux Wijnmakerij Cars
Corinne Chevrier komt uit een familie van Charentais-wijnboeren die al 4 generaties lang Cognac produceren voor grote huizen. Tijdens haar jeugd vergeleek ze de wereld van haar familie met die van de haute couture.
Toen ze in 2010 de leiding overnam van Château Bel-Air La Royère, overgenomen in 1992, besloot ze haar wijngaard te bewerken in dezelfde geest als waarin ze was opgegroeid.
De menselijke maat van zijn exploitatie - 14Ha - bevordert de innovatie van een nieuwe collectie die wijnen van kwaliteit en karakter voortbrengt.
Onder leiding van een overwegend vrouwelijk team is Corinne Chevrier-Loriaud altijd op zoek naar de expressie van het terroir.
Altijd op zoek naar lekkernijen op maat, ondertekende Château Bel-Air La Royère in 2016 het Organic Agriculture Charter na een aantal jaren in duurzame teelt. Deze terugkeer naar de bronnen bevordert de ontwikkeling van de wijnstokken en staat garant voor mooie materialen.

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Cabernet Sauvignon Merlot Sauvignon Blanc Malbec

Wijnen prijzen

€ 11,00 - € 28,00 per fles

Labels & onderscheidingen

Vigneron Indépendant

Vigneron Indépendant

Guide Hachette

Guide Hachette

De weg vragen

Château Bel-Air La Royère, 1 Les Ricards, 33390 Cars, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij

  • Chateau Bel-Air La Royère
  • Behind the scenes of our business

Beoordelingen van gasten

5
(1 beoordelingen)
Lahatra A. Vlag fr 10 maanden geleden

Super visite, Corinne est très accueillante et pédagogue. Ce n'est pas notre 1ere visite de vignoble et nous avons tout de même découvert et appris pleins de choses intéressantes. A visiter !

appellations

Veelgestelde vragen

Is Chateau Bel-Air La Royère vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Chateau Bel-Air La Royère in het weekend geopend? +
Chateau Bel-Air La Royère is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Chateau Bel-Air La Royère, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Chateau Bel-Air La Royère? +
Chateau Bel-Air La Royère only proposes bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Chateau Bel-Air La Royère te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 dag(en) tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Chateau Bel-Air La Royère? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Chateau Bel-Air La Royère ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Chateau Bel-Air La Royère is 12 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Chateau Bel-Air La Royère? +
De prijs van Chateau Bel-Air La Royère ervaringen is € 15,00. Klik hier om meer te weten te komen en een bezoek en proeverij te boeken
Misschien vind je het ook leuk in Bordeaux