Hameau Duboeuf
5 foto's
Hameau Duboeuf

Boek je bezoek op
Hameau Duboeuf

Beaujolais Wijn museum Romanèche-Thorins
Le Hameau Duboeuf, het toonaangevende wijn- en wijnpark in Frankrijk en Europa
Een unieke site in Frankrijk: een uniek bezoek door 2000 jaar wijn- en wijngeschiedenis, tentoonstellingen, een dynamische bioscoop, een 3D-film en nieuwe functies voor 2019: "Mon Beaujolais", een meeslepende show die de geschiedenis van de Beaujolais vertelt. Aan het einde van de cursus wacht u een proeverij op het geluid van een limonade.
Maak ook een verrassende reis door de wereld van de PLM-trein en de schitterende keizerlijke wagen van Napoleon III
Wees tussen april en september in het hart van de productie door het wijncentrum te ontdekken en door het hart van de aroma's en smaken in onze tuinen te wandelen. Geniet van de activiteiten: minigolf, rosalies en sulkys, reuzenschaakspel - Winkel en restaurant ter plaatse.

Labels & onderscheidingen

Winnaar van trofeeën voor wijntoerisme Terre de vin

Winnaar van trofeeën voor wijntoerisme Terre de vin

Media gespecialiseerd in wijn, wijntoerisme en levenskunst in Frankrijk
De weg vragen

Hameau Duboeuf, La Gare, Romanèche-Thorins, France Frankrijk

Foto's van de wijn museum

  • Hameau Duboeuf
  • Gardens and paradise of tastes and behind the scenes of winemaking

Veelgestelde vragen

Is Hameau Duboeuf vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Hameau Duboeuf in het weekend geopend? +
Hameau Duboeuf is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Hameau Duboeuf, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Hameau Duboeuf? +
Hameau Duboeuf only proposes bezoeken:
Moet ik reserveren om Hameau Duboeuf te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 24 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Hameau Duboeuf? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 0 jaar voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Hameau Duboeuf ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Hameau Duboeuf is 10 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Hameau Duboeuf? +
De prijs van Hameau Duboeuf ervaringen is € 10,00. Klik hier om meer te weten te komen en een bezoek te boeken
Misschien vind je het ook leuk in Beaujolais

Bezoek de Hameau Duboeuf

Kom en bezoek het gehucht duboeuf , gelegen in het hart van de Beaujolais-wijngaarden, u zult door middel van tentoonstellingen, automatentheater en film in reliëf de knowhow van de wijnboeren ontdekken; u krijgt ook de gelegenheid om door het "Oenoparc" te slenteren en u te laten betoveren door de geuren en geuren van deze verrassende tuinen. Een ruimte voor wijn- en wijnliefhebbers met zijn 30.000 m² en 25 tentoonstellingszalen. Voordat u de Hameau Duboeuf verlaat, krijgt u natuurlijk de mogelijkheid om deel te nemen aan een proeverij om de subtiliteiten van de wijnen uit de regio te ontdekken.

Familie wijntoerisme in Hameau Duboeuf

20 minuten van Mâcon , ontdek de geschiedenis van wijn met uw gezin dankzij een uniek park. Het grootste wijnpark van Europa, de Hameau Duboeuf, is gericht op wijnliefhebbers en -kenners, maar ook op kinderen. Leid het onderzoek, samen met de god Bacchus, om het obscure personage te ontmaskeren dat de Hamlet bedreigt. Een Explor Games® die je meeneemt op een buitengewoon avontuur! Lukt het jou om de valstrikken op je pad te doorbreken? Vanaf 7 jaar.

Bekijk meer