Champagne Comtesse Lafond
20 foto's
Champagne Comtesse Lafond

Boek je bezoek op
Champagne Comtesse Lafond

Champagne Wijnmakerij / wijnboer Épernay
During the 19th century the Comtesse Lafond built on the fame of the family’s wines and castles.
Today, her great great grandson, Baron Patrick de Ladoucette honors her memory by naming his Champagne house’s prestige vintages after her.
Passionate about both wine and heritage, Baron Patrick de Ladoucette has brought back to life a castle steeped in history. Today it is a unique site with world renowned Wines & Champagnes which are served at the best tables and gastronomic restaurants in France and internationally.
Located in Epernay on the prestigious Avenue de Champagne, the Chateau Comtesse Lafond invites you on a journey, where the elegance of the champagne blends seamlessly with the majestic ambiance of this unique setting.

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Chardonnay Pinot Meunier Sciaccarello

Labels & onderscheidingen

Wijngaarden en ontdekking

Wijngaarden en ontdekking

Officiële onderscheiding voor een geweldige bestemming voor wijntoerisme
De weg vragen

Comtesse Lafond, Avenue de Champagne, Épernay, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Champagne Comtesse Lafond
  • Tasting at the Showroom Comtesse Lafond
  • Comtesse Tour
  • Comtesse Tour and Champagne sabering
  • Mei 2022 - De kasteelwandeling

Beoordelingen van gasten

4.2
(4 beoordelingen)
User Avatar
Patrick A. Vlag fr 1 maand geleden

Belle visite avec un hôte accueillant, bienveillant et qui maîtrise son sujet. J'avais réservé ce producteur en rapport avec son château comme cela on a cumulé l'expérience de la visite d'une cave de Champagne plus la visite d'un petit château.


User Avatar
Denis P. Vlag fr 3 maanden geleden
Comtesse Tour (Als een koppel)

Un accueil chaleureux, et un guide connaisseur et attentif. L’histoire de ce champagne est originale et vaut de détour.


User Avatar
Abigaïl D. Vlag fr 7 maanden geleden
Comtesse Tour (Als een koppel)

Visite très professionnelle et très humaine. Très beau château, super maison de champagne et dégustation très qualitative.


User Avatar
Jean-louis V. Vlag fr 12 maanden geleden
Comtesse Tour (Als een koppel)

Beau château beau parc belle expérience conduite par un très bon guide passionné. Par contre pas de mets régionaux,Juste quelques dés...

Veelgestelde vragen

Is Champagne Comtesse Lafond vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Champagne Comtesse Lafond in het weekend geopend? +
Champagne Comtesse Lafond is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Champagne Comtesse Lafond, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Champagne Comtesse Lafond? +
Champagne Comtesse Lafond proposes wijnproeverijen, bezoeken en proeverijen, open deuren:
Moet ik reserveren om Champagne Comtesse Lafond te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Champagne Comtesse Lafond? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 2 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Champagne Comtesse Lafond ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Champagne Comtesse Lafond is 12 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Champagne Comtesse Lafond? +
De prijs van Champagne Comtesse Lafond ervaringen varieert tussen € 0,00 en € 60,00. Voor meer informatie en het boeken van een bezoek en proeverij, klik hier
Misschien vind je het ook leuk in Champagne

Bezoek het Château Comtesse Lafond

Het landgoed Champagne Comtesse Lafond is gelegen in de Champagne-wijngaarden in de gemeente Epernay . Château Comtesse Lafond verwelkomt champagneliefhebbers voor een proeverij van zijn cuvées. Profiteer van een privébezoek om 4 van de grootste jaargangen van gastronomische stukken te ontdekken, op verschillende unieke plaatsen van Château Comtesse Lafond: de Cave Comtesse, de Caveau du Château, de Salon Comtesse Rosé en de Salon Private Comtesse. Elke stap zal aanleiding geven tot een proeverij. Zet bij mooi weer in op gezelligheid met een lunch- of dinerpicknick in het park van het Château. En tot slot, uniek op de Avenue de Champagne, kunt u genieten van een "Sabrage Experience" in de Cave Comtesse zelf, waar iedereen het genoegen zal hebben om zijn gekozen fles te saberen. Er is geen accommodatie op het Domaine, maar ze werken samen met Hotel La Villa Eugène ***** op 50 meter van Château Comtesse Lafond.

Bekijk meer