Champagne de Venoge
9 foto's
Champagne de Venoge

Boek je bezoek op
Champagne de Venoge

Champagne Wijnmakerij / wijnboer Épernay
La Maison De Venoge, opgericht in 1837 in Mareuil-sur-Aÿ, heeft zijn ontwikkeling gericht op internationale markten door verzending door heel Europa. De Venoge biedt een rijk en compleet assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Cordon Bleu cuvée tekent de huisstijl door zijn frisheid, levendigheid en fijne aroma's. De Rosé onderscheidt zich door zijn delicatesse. De top van het huis wordt gesymboliseerd door de cuvées Louis XV en Grand Vin des Princes, opmerkelijk vanwege hun elegantie en complexiteit. De Venoge biedt ook kenners van 20 jaar en ouder, afkomstig uit zijn wijnwinkel. De Princes-reeks symboliseert op zijn beurt de wedergeboorte van een emblematische cuvée van het huis. Gemaakt in 1864 door Joseph Venoge als eerbetoon aan de Prinsen van Oranje, is het nu verkrijgbaar in Blanc de Blancs, Blanc de Noirs en Rosé.

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Chardonnay Pinot Noir Pinot Meunier

Labels & onderscheidingen

Winnaar van trofeeën voor wijntoerisme Terre de vin

Winnaar van trofeeën voor wijntoerisme Terre de vin

Media gespecialiseerd in wijn, wijntoerisme en levenskunst in Frankrijk
De weg vragen

4 Rue D'alsace, 51200 Épernay, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Champagne de Venoge
  • Rondleiding en Proeverij van 2 glazen Princes Champagne
  • Rondleiding en Proeverij van 4 glazen Princes Champagnes
  • Bezoek en Proeverij van 2 Vintage Champagnes

Veelgestelde vragen

Is Champagne de Venoge vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Champagne de Venoge in het weekend geopend? +
Champagne de Venoge is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Champagne de Venoge, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Champagne de Venoge? +
Champagne de Venoge only proposes wijnproeverijen:
Moet ik reserveren om Champagne de Venoge te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 24 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Champagne de Venoge? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 72 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Champagne de Venoge ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Champagne de Venoge is 10 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Champagne de Venoge? +
De prijs van Champagne de Venoge ervaringen varieert tussen € 52,00 en € 84,00. Voor meer informatie en het boeken van een wijn proeven, klik hier
Misschien vind je het ook leuk in Champagne

Bezoek Champagne De Venoge

Kom en bezoek het Champagnehuis van Venoge en proef de wereldberoemde cuvées.

Verblijf in het huis Champagne De Venoge

In het hart van de Champagne bieden de Suites Du 33 u de mogelijkheid om te genieten van een uitzonderlijk verblijf aan de prestigieuze Avenue de Champagne, geklasseerd als UNESCO-werelderfgoed. In de bijgebouwen van Hôtel Particulier de Venoge zijn 4 luxe kamers en een appartement te reserveren. Bovendien, een nieuwe manier van restauratie, modern, in de vorm van tapas, perfect gericht op een internationale klantenkring. Zo worden een aantal hoogwaardige producten, lokaal (Champagne de Venoge-sorbet, Champagne-zalm, enz.) of wereldwijd (Spaanse en Italiaanse hammen, kazen, Italiaanse pannenkoeken met Champagne de Venoge, enz.), aangeboden als onderdeel van voedselcombinaties . en wijnen.

Bekijk meer