Champagne Charles Mignon
8 foto's
Champagne Charles Mignon

Boek je bezoek op
Champagne Charles Mignon

Champagne Wijnmakerij / wijnboer Épernay
With the modernity of its stainless steel thermoregulated, small capacity winery, the Charles Mignon House produces precise champagne wines. Enhancing their terroirs and three grape-varieties (Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir) through exceptional champagnes has earned them, since 2003, to be listed beside the greatest and most prestigious houses of champagne with UMC – the Union of Champagne Houses.

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Chardonnay Pinot Meunier Pinot Noir

Wijnen prijzen

€ 17,00 - € 345,00 per fles

Labels & onderscheidingen

Destination vignobles

Destination vignobles

Aanbevolen door Terre de vins

Aanbevolen door Terre de vins

Media gespecialiseerd in wijn, wijntoerisme en levenskunst in Frankrijk
Wijngaarden en ontdekking

Wijngaarden en ontdekking

Officiële onderscheiding voor een geweldige bestemming voor wijntoerisme
De weg vragen

Champagne Charles Mignon à Epernay, Rue Irène Joliot Curie, Épernay, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Champagne Charles Mignon
  • Discovery Tour
  • Gourmet Visit

Beoordelingen van gasten

4.5
(2 beoordelingen)
User Avatar
Victoire M. Vlag fr 25 dagen geleden
Gourmet Visit (Met gezin)

Très belle visite suivie d’une dégustation !! Personnel très accueillant et fan de Pralognan la Vanoise !! Merci beaucoup ! Nous recommandons vivement !


User Avatar
Jerome B. Vlag fr 2 jaar geleden
Gourmet Visit (Met gezin)

Très bon accueil ,des professionnels et des passionnés

Veelgestelde vragen

Is Champagne Charles Mignon vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Champagne Charles Mignon in het weekend geopend? +
Champagne Charles Mignon is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Champagne Charles Mignon, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Champagne Charles Mignon? +
Champagne Charles Mignon only proposes bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Champagne Charles Mignon te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 dag(en) tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Champagne Charles Mignon? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 72 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Champagne Charles Mignon ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Champagne Charles Mignon is 20 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Champagne Charles Mignon? +
De prijs van Champagne Charles Mignon ervaringen varieert tussen € 15,00 en € 18,00. Voor meer informatie en het boeken van een bezoek en proeverij, klik hier
Misschien vind je het ook leuk in Champagne

Bezoek het Charles Mignon Champagnehuis

In Epernay biedt Champagne Charles Mignon u een vriendelijk en becommentarieerd bezoek aan . Het bezoek begint met de ontdekking van de vatkamer en de kelders waar de champagnes groeien en rijzen. Daarna kunt u comfortabel in de projectiekamer zitten om een film te kijken over de geheimen van het maken van champagne. Om uw bezoek en uw ontdekking van het Maison Champagne Charles Mignon compleet te maken, wordt u de Champagne Proeverij (afhankelijk van het gekozen bezoek) aangeboden.

Laat u verleiden met het gezin, met z'n tweeën of met vrienden tussen de 2 bezoeken die worden aangeboden door het Champagne Charles Mignon House.

Over het Charles Mignon-huis

Het champagnehuis Charles Mignon profiteert van een familiewijngaard (6 ha) in de Marne-vallei en in de Côte des Blancs, evenals honderd hectare bevoorrading rond Epernay, waarvan een deel in grand cru. Hiermee is het het twintigste grootste champagnehuis, met een verkoop van 1,2 miljoen flessen per jaar. Ongeveer 60% van de flessen wordt geëxporteerd naar 55 landen.

Charles Mignon Champagnes

  • De Premium cuvée is gemaakt van 60% pinot noir, 20% pinot meunier en 20% chardonnay. Het is een champagne gedoseerd op 9 g (MCR) met een veroudering op latten gedurende 18 maanden. Het is een levendige champagne, resoluut gedragen als aperitief.
  • De Premier Cru cuvée biedt een kwalitatieve sprong voorwaarts. Het is het resultaat van een blend van 75% Pinot Noir en 25% Chardonnay alleen premier crus. Het is een champagne die twee tot drie jaar in kelders rijpt. Het is een zeer mooie champagne die als aperitief gedronken kan worden en die bij eenvoudige gerechten past.
  • De Rosé cuvée is een champagne gecombineerd met 8% Bouzy rood. De laatste is zeer fruitig, zeer aangenaam.

Bekijk meer