Champagne Ayala
15 foto's
Champagne Ayala

Boek je bezoek op
Champagne Ayala

Champagne Wijnmakerij / wijnboer Aÿ
Opgericht in 1860 in Aÿ, in het hart van de Grands Crus, Champagne Ayala, erkend om de zuiverheid en elegantie van zijn wijnen, zal u, in het gezelschap van zijn privégids, een unieke plek laten ontdekken, op maat gemaakte knowhow en elegantie van de Chardonnay.

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Chardonnay Pinot Meunier Pinot Noir

Labels & onderscheidingen

Wijngaarden en ontdekking

Wijngaarden en ontdekking

Officiële onderscheiding voor een geweldige bestemming voor wijntoerisme
De weg vragen

1 rue Edmond de Ayala, Aÿ-Champagne, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Champagne Ayala
  • Introduction to the AYALA style
  • Prestige Visit
  • Vintage Experience

Beoordelingen van gasten

5
(3 beoordelingen)
User Avatar
Vanessa T. Vlag gb 7 maanden geleden
Prestige Visit (Met vrienden)

Amazing experience! Lucie was an fabulous, knowledgeable tour host/guide. Beautiful tour of caves, highly recommend visiting. We were a group of 6 adults & 2 children. Hope to make it back one day :) So glad we made reservations in advance!


User Avatar
Nicolas Vlag fr een jaar geleden
Prestige Visit (Met collega's)

Une très belle expérience à vivre près d’Epernay ! Mention spéciale pour la dégustation et la découverte de 5 cuvées plus extraordinaires les unes que les autres. A découvrir de toute urgence !


User Avatar
Louise Vlag fr een jaar geleden
Prestige Visit (Met collega's)

Une superbe visite, très instructive avec un guide passionné et passionnant ! Je recommande à tous pour découvrir une belle maison de champagne, à taille humaine.

Veelgestelde vragen

Is Champagne Ayala vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Champagne Ayala in het weekend geopend? +
Champagne Ayala is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Champagne Ayala, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Champagne Ayala? +
Champagne Ayala proposes wijnproeverijen, bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Champagne Ayala te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 48 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Champagne Ayala? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Champagne Ayala ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Champagne Ayala is 10 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Champagne Ayala? +
De prijs van Champagne Ayala ervaringen varieert tussen € 20,00 en € 75,00. Voor meer informatie en het boeken van een bezoek en proeverij, klik hier
Misschien vind je het ook leuk in Champagne

Bezoek Champagne Ayala

Ontdek door een meeslepend bezoek aan de kelders en een wijnproeverij, de frisse en elegante stijl van het Maison de Champagne Ayala. Een echt boetiekhuis met een eigentijdse geest, gelegen in het hart van de beste champagnewijnen op de hoogten van het dorp Ay. Kom genieten van het panoramische uitzicht over de wijngaarden van de Champagne vanaf het dak! Van de ontvangstfaciliteiten tot de eeuwenoude kelders die in het krijt zijn gegraven, die door de ultramoderne wijnmakerij lopen, u kunt dankzij de uitleg vertrouwd raken met de geschiedenis en de geheimen van de opstelling van de wijnen van het huis van een gids. Champagne Ayala biedt verschillende wijntoeristische activiteiten aan:

  • Ontdekkingsbezoek, duik in het hart van de kelders voor een inwijdingsreis om de filosofie van Ayala-champagne te begrijpen, gevolgd door een proeverij van de cuvées van het huis Brut Majeur, Rosé Majeur, Brut Nature & Le Blanc de Blancs vintage.
  • Prestigebezoek, ontdekking van de kelders en de bijzonderheden van de champagneproductie, gevolgd door een passage op het panoramische dak van het huis om een uitzonderlijk uitzicht te aanschouwen in het hart van de Grands Crus. Brut Majeur, Rosé Majeur, Brut Nature, Le Blanc de Blancs vintage en de prestigieuze cuvée Perle d'Ayala vintage.
  • Vintage experience, een bijzondere rondleiding door het huis gevolgd door een unieke proeverij van exclusieve champagnes uit de wijnkelder.

Champagne Ayala-wijnen

De druiven van de beste crus van de Champagne worden streng geselecteerd om de normen van het huis te respecteren, de wijnen worden gevinifieerd in kleine thermo-gereguleerde roestvrijstalen vaten (25.50.100 hectoliter) om de sappen te scheiden per druivensoort, per cru, per perceel ... dit om de keldermeester de mogelijkheid te geven om zeer precies te zijn in zijn fijne selectie van de beste wijnen voor de assemblage van champagnes, na de gisting.

Bekijk meer