Château Canadel
30 foto's
Château Canadel

Boek je bezoek op
Château Canadel

Provence Wijnmakerij / wijnboer Le Castellet
Gesteund door de heuvel in het midden van een natuurlijke cirque, is Château Canadel een familiedomein van 15ha in de Bandol-appellatie, waar Laure en Vianney BENOIST werken in de biologische en biodynamische landbouw. Na lange tijd hun druiven verkocht te hebben aan een prestigieus landgoed in Bandol, bouwden ze in 2014 hun kelder om hun eigen wijnen te vinifiëren. De wijnen geproduceerd in Bandol Rosé, Red en White appellatie weerspiegelen het beeld van de wijnmakers en hun wijngaarden: genereus, delicaat en onvergetelijk!

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Mourvèdre Cinsaut Grenache Noir Ugni blanc Vermentino

Wijnen prijzen

€ 16,00 - € 42,00 per fles

Labels & onderscheidingen

Vigneron Indépendant

Vigneron Indépendant

Guide Hachette

Guide Hachette

Wijngaarden en ontdekking

Wijngaarden en ontdekking

Officiële onderscheiding voor een geweldige bestemming voor wijntoerisme
Aanbevolen door Terre de vins

Aanbevolen door Terre de vins

Media gespecialiseerd in wijn, wijntoerisme en levenskunst in Frankrijk
De weg vragen

98 Chemin Du Canadeau, 83330 Le Castellet, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij / wijnboer

  • Château Canadel
  • Tasting: Discovery of our wines
  • Tour-tasting: Walks in Canadel
  • Tour-tasting: From vine to wine
  • Tasting : Winemaker aperitif

appellations

Veelgestelde vragen

Is Château Canadel vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Château Canadel in het weekend geopend? +
Château Canadel is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Château Canadel, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Château Canadel? +
Château Canadel proposes wijnproeverijen, bezoeken en proeverijen, maaltijden:
Moet ik reserveren om Château Canadel te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Château Canadel? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 2 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Château Canadel ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Château Canadel is 20 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Château Canadel? +
De prijs van Château Canadel ervaringen varieert tussen € 0,00 en € 18,00. Voor meer informatie en het boeken van een bezoek en proeverij, klik hier
Misschien vind je het ook leuk in Provence

Bezoek Chateau Canadel

Kom en bezoek Château Canadel . De wijnstokken en olijfbomen worden in terrassen op een heuvel gekweekt en bieden een prachtig uitzicht op het rotsachtige massief van de "grote hersenen" en de Middellandse Zee op de achtergrond. U kunt ook door de wijngaarden wandelen op ons wandelpad, vergezeld van een verklarend boekje dat u de geschiedenis van het kasteel, het terroir en de specifieke kenmerken van de Bandol-wijngaard vertelt.

Château Canadel-wijnen

  • Bandol Rosé vintage 2020 is gemaakt van een blend van Mourvèdre, Cinsault en Grenache. De neus is delicaat met een complex aromatisch boeket, een mix van citrusvruchten, geel fruit en hints van brioche. De smaak biedt een minerale afdronk met hints van zoethout.
  • Altum millésime 2016 is een uitzonderlijke cuvée, afkomstig uit de mooiste terroirs van het landgoed. Het is een dieprode wijn met aroma's van kreupelhout, rood fruit en brioche. Het biedt een ruim mondgevoel met een lange afdronk versterkt door mentholtonen. Een perfecte fles om te genieten van een eendenborst, rood vlees of lamsbout.

Bekijk meer