Ajaccio, Frankrijk
Beste wijnhuizen om te bezoeken

Populaire wijnhuizen om te bezoeken in Ajaccio

Domaine Zuria
Domaine Zuria
Domaine Zuria
Wandeling met gids en proeverij
Privé tafel
Bezoek aan de kelder en Proeverij

Domaine Zuria

Host verified - Winalist
Biologische wijnbouw
Prijs: vanaf 24,00 €
1-30
5 /5
(2 beoordelingen)
Les Voyages Du Vin
Les Voyages Du Vin
Les Voyages Du Vin
Ontdek de wijnen van Patrimonio
Dompel jezelf onder in de wijnen van Cap Corse

Les Voyages Du Vin

Host verified - Winalist
Prijs: vanaf 40,00 €
1-12
5 /5
(3 beoordelingen)
Clos Teddi
Clos Teddi
Clos Teddi
Wijn, een spuntinu... Proeverij in het hart van de Agriate-woestijn
Proeverij in de kelder van Saint-Florent

Clos Teddi

Host verified - Winalist
Prijs: vanaf 15,00 €
1-20
Toon kaart

Meer filters

Directe boeking
Toon alleen de lijst met directe boekingen
Tijd van de dag
Beoordelingen van bezoekers
Type gastheer
Diensten
Annuleringsvoorwaarden
Privé of openbaar?

De vermelding ‘Privé’ betekent dat jij de enige groep bent tijdens de ervaring. Als de ervaring openbaar is, kun je worden gemengd met andere groepen.

Wilt u een bezoek aan een landgoed of een wijnkelder met proeverij boeken in Ajaccio? In en rond Ajaccio vindt u rondleidingen die worden aangeboden door de partnerwijngaarden van Winalist.

In het hart van de wijngaarden, in een vallei of op een eiland, kom met familie of vrienden om de Corsicaanse wijndomeinen te ontdekken.

De activiteiten die worden aangeboden door onze partnerwijnboeren zijn ideaal om de wijnen van de regio te ontdekken.

Voordat u boekt, kunt u de meningen van wijntoeristen raadplegen over de verschillende kastelen en landgoederen die hun bezoeken met proeverijen in Ajaccio aanbieden.

Ajaccio mag trots zijn op zijn zonnige wijnen en aangezien wij daar ook trots op zijn, hebben we besloten om u een mooie presentatie te geven. Plan tijdens uw ontdekkingstocht van dit Franse eiland in de Middellandse Zee een moment om volop te genieten van de wijngaarden van Ajaccio. Als u niet weet waar u moet beginnen, laat u dan leiden door onze selectie van wijntoerisme-activiteiten, elk zo verschillend en uitstekend als de volgende. In bovenstaande lijst vind je de ongewone plekken die je tijdens je verblijf niet mag missen.

Ontdek de wijngaarden van Ajaccio die voornamelijk rode en roséwijnen aanbieden. Toch zullen ook liefhebbers van witte wijn hun gading vinden! Domaine Orenga de Gaffory biedt u voor de gelegenheid een bezoek aan zijn wijnkelder vanaf de ontvangst van de bessen tot de botteling. Indien u dit wenst, heeft u ook de mogelijkheid om een becommentarieerde proeverij van de wijnen van het landgoed uit te voeren. : Cuvées Felice, Cuvées des Gouverneurs, Muscat AOP du Cap Corse en Rappo, vergezeld van lokale producten. Goed om te weten: in Espace Orenga worden elke zomer tentoonstellingen van hedendaagse kunst gepresenteerd. Het is dan ook het ideale moment om wijn en kunst te ontdekken.


Ajaccio is de hoofdstad van Corsica, een Frans eiland in de Middellandse Zee. Bereikbaar per vliegtuig of boot, de reis is de moeite waard. Havenstad, Ajaccio is de stad waar Napoleon Bonaparte, de Franse keizer, opgroeide. Hij is daar gedoopt.


In deze stad zijn meerdere symbolische plekken aanwezig, wij raden u aan deze te bezoeken. Ga eerst naar de Sanguinaires-archipel, zijn geïsoleerde eilandjes met paden en vuurtoren. Ga dan naar het Fresch Museum met oude meesterwerken of naar het Nationaal Museum van het Bonaparte House. Vergeet niet een wandeling te maken in de kreken van Piana, bestaande uit grote kliffen van rode rotsen.

Boek nu uw wijnervaring in Ajaccio op Winalist. De wijnen met het AOC-label zullen amateurs en experts tevreden stellen.

Wat je moet weten voordat je de Ajaccio Wijnstreek gaat bezoeken

Welke wijnhuizen in Ajaccio zijn vandaag open? +
Klik hier om de wijnhuizen te ontdekken die vandaag geopend zijn in en rond Ajaccio.
Welke wijnhuizen accepteren groepen in Ajaccio? +
Hier zijn de wijnhuizen die plaats bieden aan groepen van minimaal 8 personen in de Ajaccio voor een rondleiding en een wijnproeverij: Bekijk alle wijnhuizen die plaats bieden aan groepen in Ajaccio.
Wat zijn de populairste wijnhuizen in Ajaccio? +
  • Domaine Zuria
  • Les Voyages Du Vin
  • Clos Teddi

Ontdek andere steden in de omgeving van Ajaccio, Frankrijk

Discover other cities in Frankrijk

Word lid van onze nieuwsbrief!

Ontvang elke maand onze gratis reisgidsen en tips voor je volgende wijnreis. Oh, en ook speciale aanbiedingen!