Banyuls, Frankrijk
Beste wijnhuizen om te bezoeken

Populaire wijnhuizen om te bezoeken in Banyuls

Terres des Templiers
Terres des Templiers
Terres des Templiers

Terres des Templiers Host verified - Winalist

Directe boeking Met redenen omklede wijnbouw
Prijs: vanaf 0,00 €
1-15
Domaine Tambour
Domaine Tambour
Domaine Tambour

Domaine Tambour Host verified - Winalist

Met redenen omklede wijnbouw
Prijs: vanaf 15,00 €
2-20
Toon kaart

Meer filters

Directe boeking
Toon alleen de lijst met directe boekingen
Tijd van de dag
Type gastheer
Diensten
Annuleringsvoorwaarden
Privé of openbaar?

De vermelding ‘Privé’ betekent dat jij de enige groep bent tijdens de ervaring. Als de ervaring openbaar is, kun je worden gemengd met andere groepen.

Banyuls-sur-Mer is een Franse gemeente, gelegen in het departement Pyrénées-Orientales in de regio Occitanie. Deze stad, die bekend staat om zijn zon en de nabijheid van de zee, is ideaal voor een verblijf in het zuiden, maar ook voor bezoeken en proeverijen van wijn die rijk is aan smaken. Winalist biedt u een lijst met wijntoerisme-activiteiten om een keer ter plaatse te oefenen met onze partnerhosts. Boek nu.

Om ervoor te zorgen dat je verblijf in het zuiden geweldig goed verloopt, heeft Winalist alles in petto. Afgezien van de wijnervaringen die worden aangeboden door onze partnergastheren, bestaat de stad Banyuls-sur-Mer uit onmisbare activiteiten! Ga eerst op het kustpad om de opmerkelijke baaien en stranden van de stad te ontdekken. Bezoek vervolgens het zeereservaat van Cerbère-Banyuls om de rijkdom van de Middellandse Zee te verkennen op een beschermde plek. Het Arago Laboratory-aquarium is ook de moeite waard.

Wandel langs de haven om de artiesten en activiteiten te ontdekken. Een andere originele manier om de stad te ontdekken, is door de mediterrane flora te verkennen in de mediterrane tuin van Mas de la Serra. Voor liefhebbers van wandelen en sublieme panorama's, mag u de wandelingen van La Salette, de Col de Banyuls of de Maledoc-toren niet missen.

Voordat u naar huis gaat, is het absoluut noodzakelijk om de Catalaanse gastronomie te proeven met lokale producten: olijfolie, azijn, enz.

Wat voor soort proeverijen bij de wijnboeren van Banyuls-sur-Mer?

U vindt ter plaatse de grand cru banyuls, een natuurlijke zoete wijn met een gecontroleerde oorsprongsbenaming (AOC). Het is niet opgedragen aan Banyuls-sur-Mer, maar wordt geproduceerd in vier steden in Zuid-Frankrijk, in het departement Pyrénées-Orientales in de regio Occitanie: Banyuls-sur-Mer, Collioure, Port-Vendres en Cerbère.

Deze wijn is afkomstig van oude wijnstokken die op terrassen op de steile hellingen van de kust van Vermeille zijn verbouwd. We hebben het over een gemuteerde wijn.

Tijdens uw escapade zult u ook de wijn van Collioure ontdekken, maar we gaan u vandaag niet alles onthullen. Je hebt nog veel te ontdekken als je er eenmaal bent. Boek nu uw online ervaring op winalist.com


Wij wensen u een prettig verblijf in het zuiden en met onze wijnboeren die ongeduldig op u wachten.

Wat je moet weten voordat je de Banyuls Wijnstreek gaat bezoeken

Welke wijnhuizen in Banyuls zijn vandaag open? +
Klik hier om de wijnhuizen te ontdekken die vandaag geopend zijn in en rond Banyuls.
Welke wijnhuizen accepteren groepen in Banyuls? +
Hier zijn de wijnhuizen die plaats bieden aan groepen van minimaal 8 personen in de Banyuls voor een rondleiding en een wijnproeverij: Bekijk alle wijnhuizen die plaats bieden aan groepen in Banyuls.
Welke wijnhuizen bieden ervaringen voor gezinnen in de stad Banyuls? +
De wijnhuizen die de beste rondleidingen en wijnproeverijen voor gezinnen aanbieden zijn: Bekijk alle gezinsvriendelijke wijnhuizen in Banyuls.
Wat zijn de populairste wijnhuizen in Banyuls? +
  • Terres des Templiers
  • Domaine Tambour

Ontdek andere steden in de omgeving van Banyuls, Frankrijk

Discover other cities in Frankrijk

Word lid van onze nieuwsbrief!

Ontvang elke maand onze gratis reisgidsen en tips voor je volgende wijnreis. Oh, en ook speciale aanbiedingen!