Domaine Combe Blanche
3 foto's
Domaine Combe Blanche

Boek je bezoek op
Domaine Combe Blanche

Languedoc-Rousillon Wijnmakerij La Livinière
1138/5000
La Combe Blanche, een klein landgoed van 12 ha, opgericht in 1981 door Guy Vanlancker, die erop uit was om deze oude wijngaard te herstellen door herbeplanting van een grote verscheidenheid aan druivensoorten, Syrah, Grenache, Cinsault, Roussanne in de AOC-zone en Pinot Noir en Tempranillo in de IGP-zone. Het landgoed is gelegen op de hoogten van Cru La Livinière aan de rand van de causse op de hellingen van het gehucht Calamiac. De bodems op een gemiddelde hoogte van 200 m zijn voornamelijk klei-kalksteen in het AOC-deel op het zuiden, en op koudere gronden, klei-mergel naar het noorden voor de andere. De bodem- en klimatologische kwaliteiten van deze landen maken Calamiac tot een uitzonderlijk terroir voor de productie van geweldige wijnen.
Het landgoed is sinds juli 2018 in biologische omschakeling en bereidt zich voor op een grote verandering voor 2020 met de overname van het landgoed door Ambroise (een van de zonen van Guy), een verandering van kelder en kelder en een herstructurering van de wijngaard voor altijd meer kwaliteit.
2020 is ook een jaar van kwaliteitserkenning, met de onderscheiding Coup de Coeur van Hachette Guide voor de La Galine cuvée voor het tweede opeenvolgende jaar.

Onze wijn

Druivensoorten gebruikt

Grenache Noir Syrah Cinsaut Mourvèdre Grenache Gris Vermentino Pinot Noir Trempranillo

Wijnen prijzen

€ 5,00 - € 50,00 per fles

Labels & onderscheidingen

Vigneron Indépendant

Vigneron Indépendant

Guide Hachette

Guide Hachette

De weg vragen

SCEA les Combes, La Livinière, France Frankrijk

Foto's van de wijnmakerij

  • Domaine Combe Blanche
  • Tasting of atypical vintages

appellations

Veelgestelde vragen

Is Domaine Combe Blanche vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Domaine Combe Blanche in het weekend geopend? +
Domaine Combe Blanche is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Domaine Combe Blanche, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Domaine Combe Blanche? +
Domaine Combe Blanche only proposes wijnproeverijen:
Moet ik reserveren om Domaine Combe Blanche te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 24 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Domaine Combe Blanche? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Domaine Combe Blanche ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Domaine Combe Blanche is 20 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Domaine Combe Blanche? +
De prijs van Domaine Combe Blanche ervaringen is € 10,00. Klik hier om meer te weten te komen en een wijn proeven te boeken
Misschien vind je het ook leuk in Languedoc-Rousillon