Ontdek deze zuidelijke wijnbouwregio

Ontdek een van de grootste Franse wijngaarden van de Grieken en Romeinen. De geproduceerde wijnen maken deel uit van de meest prestigieuze wijnen. Winalist zal u helpen om al uw activiteiten, bezoeken en proeverijen in de regio te vinden.

Ervaringen om mij heen

Kom naar de Languedoc-Rousillon

Gelegen in het zuiden van Frankrijk, rust deze wijnregio op bijna 250.000 hectare wijngaarden. Door al deze wijngaarden kan de regio prestigieuze wijnen produceren, met name dankzij beroemde wijnbouwers als Canet, Gauby en ook La Grange. Het wijndomein is rijk en biedt verschillende wijnen. Dankzij een mediterraan klimaat zijn de belangrijkste soorten grappes Chardonnay, Clairette en ook Cabernet Sauvignon. Tijdens het wandelen in de wijngaard kunt u het landgoed van deze regio ontdekken. Ontdek de wijngaard dankzij Winalist en zijn grote aanbod aan bezoeken, proeverijen en activiteiten.

Alle ervaringen in Languedoc-Rousillon

Onze aanbevolen partners in Languedoc-Rousillon

Benamingen in Languedoc-Rousillon

Sommières Pic Saint-Loup Grès de Montpellier Terrasses du Larzac Clairette du Languedoc Faugères Pézénas Picpoul de Pinet Saint-Chinian Terrasses de Béziers La Clape Quatourze Minervois Cabardès Corbières Malepère Limoux Fitou Côtes-du-Roussillon Côtes-du-Roussillon-Villages Collioure Banyuls

Subregio in Languedoc-Rousillon

Liever een op maat gemaakt wijnverblijf?

Laat ons team u een perfecte wijnervaring bieden op basis van uw wensen.