Ontdek de wijnboeren en kelders van de baai van Arcachon

Welkom in Arcachon, de badplaats aan de oceaan. Gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, staat Arcachon bekend om zijn oesteroogsten, maar niet alleen! Deze stad en haar omgeving verbergen veel wijngeheimen. Tijdens uw oenologische verblijf kunt u de wijngaarden aanschouwen, de kelders en kastelen bezoeken, maar ook de smakelijke wijnen proeven die daar worden gemaakt. Niets beters om meer te leren over de wereld van wijn! De wijnmakers van het bekken van Arcachon wachten op u om u de geschiedenis van hun land te vertellen. Heb een goed verblijf !

Ervaringen om mij heen
Open map

Wat te doen en wat te bezoeken in Arcachon?

Arcachon is een badplaats die bekend staat om zijn bekken en zijn oesteroogst. Gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, is het de subprefectuur van het departement Gironde, in Nieuw-Aquitanië. Ten zuiden van de stad ligt de Pilat-duin die bezoekers het voordeel biedt van zijn immense natuurlijke zandduin.

Deze feestelijke stad biedt mooie plekken om te ontdekken. Ontmoet bij het observatorium Sainte-Cécile, een belvedère van 25 meter hoog met een adembenemend uitzicht over de hele stad. Het Aquarium Museum is ideaal voor een moment van ontspanning terwijl u de maritieme fauna en archeologie ontdekt. Bezoek de wijk Winterstad waar u weelderige woningen kunt ontdekken. Verken de stranden van Arcachon, slenter door het Moorse park waar u zeldzame planten en een prachtig uitzicht over de stad kunt aanschouwen.

Ben je op zoek naar een specifieke ervaring?

Welke wijnreizen in de buurt van Arcachon?

Arcachon is marktleider in oesters in Frankrijk. De wijnmakers maakten van de gelegenheid gebruik om hun bezoekers kennis te laten maken met hun wijn en de oesters, waardoor ze zo essentieel zijn. Daarom raden we u aan om een oester- en wijnarrangement te doen. Gegarandeerd gevoel, u zult niet teleurgesteld worden!

Je kunt ook universele proeverijtechnieken leren, het wijngebied, lokale druivensoorten, landbouwmethoden en wijnbereidingstechnieken ontdekken.

Vind en boek nu de ervaring die ervoor zorgt dat u naar Arcachon reist dankzij de lijst met activiteiten georganiseerd door onze partnerhosts op winalist.fr

De reservering is online gemaakt. Veilig betalen, direct boeken.

Laatste plekken voor vandaag

Chianti Experience
Castello Di Bossi

Castello Di Bossi

wijn proeven Chianti Experience

Van € 29,00 / persoon • 1h00

4 (1)
onmiddellijke boeking
Gourmet Plate
Château Panet, Vignobles Carles

Château Panet, Vignobles Carles

maaltijd Gourmet Plate

Van € 14,00 / persoon • 1h00

From vine to wine tour
Rendez-vous Dans Les Vignes

Rendez-vous Dans Les Vignes

Bezoek en proeverij From vine to wine tour

Van € 40,00 / persoon • 3h00