Ontdek de wijngaarden van Parijs

Ontdek Parijs vanuit een nieuwe hoek. De hoofdstad verbergt vele geheimen: wijngaarden, kelders, proeverijen, niets wordt aan het toeval overgelaten. Winalist biedt een selectie van adressen in het hart van de hoofdstad waarmee u de wereld van wijn kunt begrijpen zonder zelfs maar uw auto te nemen. Oefen vermakelijke en informatieve workshops, proef wijn terwijl u in gesprek bent met professionals en individuen, ontdek de discrete kelders van Parijs. Hieronder vindt u de lijst met wijnervaringen die in Parijs worden aangeboden. Snel en direct online boeken.

Ervaringen om mij heen
Open map

Welke oenologische activiteiten en proeverijen in Parijs?

De wens om nieuwe horizonten te zien wordt gevoeld, maar kun je niet aan de andere kant van Frankrijk komen? Vertel ons niet meer. Wij hebben de oplossing: waarom ver gaan als schoonheid dichtbij huis is?


Parijs, hoofdstad van Frankrijk en stad van de liefde, weet wijnliefhebbers tevreden te stellen. Elk jaar zoeken in Frankrijk veel liefhebbers van druivensoorten, appellaties en geclassificeerde teelten naar nieuwe ervaringen. Waarom jij niet ? In Parijs presenteren de verborgen wijnhandelaren de nieuwe jaargangen die ze in hun bezit hebben, talloze wijn- en champagnebars lenen zich om hun flessen te proeven en weer anderen organiseren wijnworkshops om plezier en passie te combineren. Om professionals en individuen rond wijn bij elkaar te brengen, innoveren onze hosts elke dag.

Ben je op zoek naar een specifieke ervaring?