Ontdek de kastelen en de chais van Bordeaux

Er zijn 6 wijnroutes in Bordeaux. Ze wachten op je om te worden (her) ontdekt! De Médoc en zijn weg van de kastelen, de streek van Saint-Emilion en zijn middeleeuws dorp, de weg van de kroonlijst tussen Blaye en Bourg en vele anderen. Het wijntoerisme in Bordeaux is een centrale activiteit in het economische en culturele leven van de regio: proeverijen, avonden met wijnbouwers, oenologische workshops, evenveel activiteiten die de millenaire wijnbereidingsactiviteit van de regio Bordeaux overbrengen en promoten!

Bestemming, domeinnaam ...
  • Alle
  • Wijn proeven
  • Bezoek en proeverij
  • Eten en wijn koppelen  
  • rit
  • wandeling
  • Begeleide tour
Type ervaring
Bezoekers
Volwassenen
+ 18yo
-
0
+
Kinderen
- 18yo
-
0
+

Bordeaux: de beroemdste wijngaard ter wereld

In Bordeaux kunt u met wijntoerisme honderden wijnen ontdekken, enkele van de beroemdste en duurste ter wereld. Een paar stappen van de Atlantische kust zijn de wijngaarden van Bordeaux: Médoc, Sauternes, Graves, Saint-Emilion, Blaye, Bourg ... zo veel namen die de wijnroute Bordeaux nemen.
Hoe uw wijnproeverij in Bordeaux plannen?
Met Winalist is wijntoerisme Bordeaux slechts een klik verwijderd! Dankzij ons onderzoeksplatform ontdekt u de wijngaarden en kastelen die op u lijken. Selecteer uw volgende bestemming met uw zoekcriteria. Boek de activiteit op de datum en tijd van uw keuze en betaal rechtstreeks aan het domein. Zodra uw activiteit is geboekt, ontvangt u e-mails en sms-bevestiging en herinnering. Winalist is het toonaangevende platform voor wijntoerisme in Bordeaux en Frankrijk!

Zuid Westen
2h30
9820

Geeft u de voorkeur aan een op maat gemaakt wijnverblijf?

Laat onze lokale reisbureaus u helpen bij het creëren van uw perfecte verblijf.

+
-