Château Peyrabon

Bordeaux Saint-Sauveur, Frankrijk
3 beoordelingen 4,7
Château Peyrabon
Genesteld in een groene omgeving, zie je Château Peyrabon plotseling tevoorschijn komen in de bocht van de perfect uitgelijnde rijen wijnstokken. Al meer dan 20 jaar stelt de familie Bernard al hun passie en energie ten dienste van deze parel van de Haut-Médoc, prachtig gelegen op een grindrug op enkele kilometers van Pauillac.

In het hart van de Médoc ligt Château Peyrabon, midden in de wijngaard, waar een laan omzoomd met wijngaarden naar dit prachtige gebouw in renaissancestijl leidt. Deze kunst werd voor het eerst geboren in Italië en vervolgens geleidelijk geïntroduceerd in Europa. In Frankrijk werd het ontdekt tijdens de veldslagen tegen Italië in de 16e eeuw.

In 1821 werden aan het huis van de meester vier torens toegevoegd, die het kasteel trots naar de hemel verheffen. Het is bedekt met een prachtig leien dak dat bij mooi weer het zonlicht reflecteert en het laat glinsteren. Na bijna 250 jaar zijn deze eenvoudige en elegante vormen nog steeds actueel.

Een bosrijk park omringt het gebouw waar eeuwenoude magnolia's bloeien (zeker geplant tijdens de bouw), ze maken het decor van dit kasteel vol geschiedenis compleet.

Over

Château Peyrabon  - Winalist

Château Peyrabon, Saint-Sauveur, France


Recensies van Château Peyrabon

3 beoordelingen 4,7
Deze recensies zijn automatisch vertaald. Ze kunnen dus fouten bevatten.
Elodie Vlag fr
5,0
Bezoek aan het hart van de Médoc 2 jaar geleden

Zeer leuk bezoek aan het kasteel met uitleg over het wijnbereidingsproces. Het jonge meisje dat de tour maakte was erg vriendelijk en deskundig.


Vlag fr
5,0
Bezoek aan het hart van de Médoc 2 jaar geleden

Heel charmant welkom


Sebastien Vlag fr
4,0
Bezoek aan het hart van de Médoc 3 jaar geleden

Zeer interessante tour waarin de verschillende stadia van het wijnmaken worden uitgelegd. De gids Adele was erg gastvrij en duidelijk in de uitleg. Proeverij van de 3 kasteelwijnen om het bezoek af te sluiten.

Veelgestelde vragen
Waar bevindt Château Peyrabon zich?
Château Peyrabon bevindt zich Saint-Sauveur in het Bordeaux wijngebied.

Misschien vind je ook iets leuks in Bordeaux

Ontdek steden in de buurt van Château Peyrabon

Word lid van onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte dankzij maandelijkse reisgidsen en tips voor je reizen met wijn en sterke drank. Oh, en ook speciale aanbiedingen!

Toonaangevende website voor wijn en sterke drank
liefhebbers en wereldreizigers.

+1400 wijnhuizen en distilleerderijen zorgvuldig uitgekozen wereldwijd.

Eenvoudig boeken zonder kosten en gratis annuleren.