Château De Seguin
5 foto's
Château De Seguin

Boek je bezoek op
Château De Seguin

Bordeaux Wijn museum Lignan-de-Bordeaux
With the help of a fascinating sound&lights performance in the former cellars, you’ll be taken back to 1920’s to discover the secrets of vinegrowing and follow every step of winemaking. Your visit will be continued by a tasting of 3 wines in our shop offering a large selection of Bordeaux wines.

Labels & onderscheidingen

Aanbevolen door Terre de vins

Aanbevolen door Terre de vins

Media gespecialiseerd in wijn, wijntoerisme en levenskunst in Frankrijk
De weg vragen

Château de Seguin, Chemin du Bon Coin, Lignan-de-Bordeaux, France Frankrijk

Foto's van de wijn museum

  • Château De Seguin
  • Vitishow - a unique wine experience in the heart of Bordeaux vineyards

appellations

Veelgestelde vragen

Is Château De Seguin vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Château De Seguin in het weekend geopend? +
Château De Seguin is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Château De Seguin, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Château De Seguin? +
Château De Seguin only proposes bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Château De Seguin te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 uur tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Château De Seguin? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 24 uur voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Château De Seguin ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Château De Seguin is 15 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Château De Seguin? +
De prijs van Château De Seguin ervaringen is € 10,00. Klik hier om meer te weten te komen en een bezoek en proeverij te boeken
Misschien vind je het ook leuk in Bordeaux

Bezoek het Château De Seguin

Familiebezit op 18 km van Bordeaux , het Château de Seguin profiteert van een uitzonderlijk terroir waardoor de wijngaard zich volledig kan uiten en wijnen van uitzonderlijke kwaliteit kunnen produceren die over de hele wereld worden erkend. Het pand is open voor het publiek en biedt een gevarieerd toeristisch aanbod: receptiezaal, bruiloft, seminarie, gîte, gastenkamers, winkel, proeflokaal, kelder, museum.

Château De Seguin wijnen

De gebruikte druivensoorten zijn Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot en Le Petit Verdot. Het assortiment is gericht op een breed publiek door gebruiksvriendelijke en toegankelijke wijnen aan te bieden. Een compleet en gediversifieerd aanbod dat voldoet aan de wensen en smaken van iedereen, op elk moment van de proeverij.

Bekijk meer