Terradovino
4 foto's
Terradovino

Boek je bezoek op
Terradovino

Bordeaux Touroperator / Agentschap Bordeaux
Terradovino’s goal is to support wine lovers to appreciate and understand wine, by travelling within the region of Bordeaux. Our guests will have a chance to visit diferent kinds of Chateaux from «Grands crus classés» to more modest Chateaux offering a more artisanal work. It will be possible to visit very different kinds of chateaux with diferent kinds of viticulture and vinification, like conventional, reasoned, organic, biodynamic methods, or natural wines.
De weg vragen

Frankrijk

Foto's van de touroperator / agentschap

  • Terradovino
  • Medoc discovery

Veelgestelde vragen

Is Terradovino vandaag geopend? +
Wij nodigen u uit om de beschikbaarheid van bezoeken te controleren door hier te klikken .
Is Terradovino in het weekend geopend? +
Terradovino is in het weekend geopend. Om in realtime te kijken of er nog beschikbaarheid is voor een bezoek aan Terradovino, klik hier .
Welke soorten ervaringen worden voorgesteld door Terradovino? +
Terradovino only proposes bezoeken en proeverijen:
Moet ik reserveren om Terradovino te bezoeken? +
Om zeker te zijn van je plek en om in de beste omstandigheden te worden ontvangen, is het beter om te reserveren voordat je er naartoe gaat. U kunt tot 1 dag(en) tevoren gratis reserveren door hier te klikken .
Wat zijn de annuleringsvoorwaarden voor Terradovino? +
U kunt uw boeking kosteloos annuleren tot 14 dag(en) voor het begin van uw ervaring. Na deze deadline nodigen we u uit om contact met ons op te nemen zodat onze teams u kunnen helpen.
Biedt Terradovino ervaringen voor groepen aan? +
De maximale opvangcapaciteit van Terradovino is 7 persoon(en). Voor meer informatie en boeken, klik hier . U kunt ook een specifiek verzoek indienen als uw groep groter is door hier te klikken
Wat is de prijs van een bezoek op Terradovino? +
De prijs van Terradovino ervaringen is € 130,00. Klik hier om meer te weten te komen en een bezoek en proeverij te boeken
Is het mogelijk om Terradovino te privatiseren voor een bezoek? +
Terradovino biedt aan om enkele van zijn ervaringen privé te beleven. Het betekent dat je de enige groep bent die de ervaring beleeft. Hier zijn de privé-ervaringen van Terradovino:
Misschien vind je het ook leuk in Bordeaux